Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Aristoleo: Η καινοτομία που μπορεί να αναβαθμίσει το brand "ελληνικό λάδι"

Ανακάλυψε το ARISTOLEO, όμως καταγγέλλει πανεπιστημιακό bullying, περιφρόνηση και πόλεμο από το κατεστημένο... Σάνχεδριν των (ανώτερων) ακαδημαϊκών και φεύγει οικογενειακώς για την Αμερική. Και όταν λέμε οικογενειακώς, μετακομίζει οριστικά για τις ΗΠΑ, με σύζυγο και τέσσερα παιδιά – με ότι συνεπάγεται αυτό – και το κάνει όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για λόγους που σχετίζονται με τον «πόλεμο» στην έρευνα και την καινοτομία που βιώνει στη χώρα μας εν αντιθέσει με τις προοπτικές που ανοίγονται εκεί.
Ο λόγος για τον κ. Προκόπη Μαγιάτη, φαρμακοποιό και αναπληρωτή καθηγητή του Φαρμακευτικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη σύζυγό του κα Ελένη Μέλλιου, χημικό και διδάσκουσα στο ίδιο τμήμα. Οι δύο ερευνητές «παλεύουν» δέκα και πλέον χρόνια με το ελαιόλαδο και είναι οι εφευρέτες του ARISTOLEO.
Της παγκόσμια πατενταρισμένης ανακάλυψης που με απλό τρόπο, χωρίς πολύπλοκους εργαστηριακούς ελέγχους «μαρτυρά» την ποιότητα του ελαιόλαδου και κυρίως την περιεκτικότητά του σε (καταλυτικά) ωφέλιμες για τον οργανισμό ουσίες. «Η ιδέα είναι πολύ απλή αλλά πήρε δέκα χρόνια για να σχηματοποιηθεί και να πετύχει στην πράξη», επισημαίνει στο liberal.gr ο κ. Προκόπης Μαγιάτης.

Διαβάστε το πλήρες Άρθρο στο liberal.gr για το ARISTOLEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου